Philips Hue lampen

Har du fått med deg Philips Hue? Det bør du om du følger med på utviklingen innen lys og lamper. Men om du ikke skulle ha fått med deg hva Philips Hue er så fortvil ikke, her får du vite alt du trenger å vite. Hue er nemlig en genial og banebrytende linje av produkter som kan revolusjonere hjemmet ditt. Philips har alltid stått for kvalitet og innovasjon, men her har de virkelig toppet seg selv igjen. Dette er det fremste hittil av smart belysning, og du har aldri kunnet ha større kontroll over lys og stemning hjemme.

Hvordan fungerer det?

Måten det fungerer på er at du har en liten bryter hengende på veggen, også kalt en bro, som styrer og regulerer alle Hue produktene du eier, både inne og ute. Broen kan kobles opp mot hele 50 kilder av gangen, og lar deg styre alt fra styrken til fargen på lysene dine. Du kan i tillegg gjøre andre spennende ting som å synkronisere opp lysene til forskjellige filmer og musikk for å gjøre stemningen enda kraftigere. Og du trenger absolutt ikke å føle deg begrenset av at broen sitter i veggen. Ved hjelp av den originale appen til Hue kan du kontrollere alt over nettet fra hvor som helst.

Mange innstillinger

Som du sikkert har forstått hittil får du nærmest uendelige muligheter for innstillinger på lysene dine, det er bare fantasien din som setter grenser. Så derfor har også appen en hel haug av ferdige innstillinger, modus og handlinger du kan plukke fra. Vil du stille inn Hue til å vekke deg rolig og behagelig med mykt lys som øker gradvis? Vil du lyssette et rom med fargepaletten fra et bilde du har? Eller glemmer du ofte å skru av lysene når du drar et sted, eller synes du det er irriterende å skru alle på igjen når du kommer hjem? Appen kan gjør alt dette og mye, mye mer.

Er det noe for deg?

Nå er det ikke så mye negativt å si om Philips Hue, men det betyr selvfølgelig ikke at produktet er for alle. Bor du ikke veldig stort er det kanskje ikke verdt det, og det tar fortsatt en stund før disse produktene blir ordentlig rimelige. Du trenger kanskje ikke hoppe på trenden uten å tenke deg om to ganger. Men at dette er en spennende og smart linje av produkter kan ingen av oss si noe på.