Lights

Lights en nok en vellykket spilleautomat produsert av NetEnt som du finner på de aller fleste nettkasinoene  der ute. Spillet har 3 rader, 5 hjul og 9 ulike gevinstrekker.

Øst-asiatiske vibber

NetEnt har, som forventet, laget en spilleautomat med veldig pent design. Temaet er Øst-asiatisk mystikk, og med musikken, bakgrunnslydene, animasjonene og symbolene får du de riktige vibbene med en gang. Animasjonene skaper en god effekt, og det er lett å bli dratt inn i konseptet. Spillet skaper en veldig harmonisk og rolig stemning.

God brukervennlighet og grafikk

Spillet har veldig bra brukervennlighet med enkle navigasjoner for å finne de ulike gevinstlinjene og for å finne verdien til de ulike symbolene. Spillets enkle og rene grafikk gjør det lett å justere myntverdi og innsatsnivå, samt se hvor mange mynter du spiller for og hvor mange mynter du har igjen. Du kan også enkelt se hvor mye penger du spiller for og hvor mye penger du har igjen samt hvor mye du har vunnet totalt. Myntverdien strekker seg fra 0,01 til 1 euro og du kan justere innsatsnivået fra 1 til 10. Det meste du kan vinne er 90 000 mynter. Minste mulig innsatsen er 0,09 euro og den høyeste er 90 euro, så spillet egner seg vel så bra for småspillere til storgamblere.

I tillegg til spilleautomatens hoved-spillespak finnes det to andre funksjoner; en maks-spill funksjon som gjør at du kan spille for det maksimale antall gevinstlinjer og gevinstnivå, med den gitte myntverdien. Og for den avslappede spilleren finnes det en auto-play funksjon som lar deg velge et gitt antall runder som spillet skal gå istedenfor å måtte dra i spaken for hvert spinn.

Jokere og gratisspinn

Spillets spesialfunksjon er ”Floating Wild”-symbolene som fungerer som jokere som altså kan erstatte alle andre vanlige symboler i spillet. Ved hvert spinn vil du få mellom 2 og 4 jokere ved at svermende ildfluer vil sette seg på noen tilfeldige symboler som da blir til ”Wild”-symboler. Det er som regel jokerne som hjelper deg til gevinstene.

Spillet har også såkalte ”Scatters”, gratisspinn-symboler som dukker opp sporadisk. Hvis du får 3, 4 eller 5 ”Scatters” kan du vinne mellom 10 og 30 gratisspinn. Under disse gratisspinnene får du i tillegg en økning i antall jokere til mellom 3 og 6 jokere i hvert spinn, det øker vinnersjansene betraktelig!

God spilleopplevelse

Oppsummert skaper spilleautomaten en harmonisk stemning og en behagelig spilleopplevelse. Med muligheter for flere jokere i hvert eneste spinn er det alltid spennende, og den øst-asiatiske stemningen fenger deg og du vil bare fortsette å spille mer og mer!